browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hoofd kaal scheren

Posted by on 9 oktober 2011

Lekker een kaal koppie. Veel mannen doen het. De ene doet het puur uit gemak, of omdat het lekker aanvoelt. Andere mannen hebben te lijden onder ongewenste haaruitval of een sterk terugtrekkende haarlijn. Welke reden je ook hebt, een kaal geschoren hoofd is gemakkelijk, je hoeft nooit je haar te kammen en het zorgt voor een frisse uitstraling. En je hoeft je geen zorgen te maken of je haar wel goed zit!

Het enige dat je hoeft te doen, is je hoofd kaal houden. Haar groeit gemiddeld een centimeter per maand. Door de vitamine D die je lichaam aanmaakt als het aanraking komt met zonlicht, groeit het haar gedurende de zomer soms wel twee keer zo snel als in de winter. Dat wordt dus flink bijhouden. Nu kun je elke twee weken naar de kapper gaan, of zelf de tondeuse op je hoofd zetten. Met een traditioneel scheermes krijg je het gladste resultaat, maar dit is vrij lastig en neemt ook een hoop tijd in beslag.

Gelukkig: het kan makkelijker. De Amerikaanse Todd Green ontwierp de HeadBlade, een ergonomisch scheermes dat speciaal geschikt is voor het kaal scheren van het hoofd. Het mes is dusdanig ontworpen, dat het moeiteloos de contouren van je hoofd volgt.

De HeadBlade is nog geen 10 centimeter lang en lijkt een beetje op een speelgoedautootje. Bovenop het scheermes zit een ring, welke om je middelvinger past. Zo kun je de HeadBlade zonder problemen over je hoofd laten glijden. Net alsof je met je hand door je haar gaat. Behalve dan dat je dat haar niet meer hebt!

Als je voor het eerst de HeadBlade gaat uitproberen, kun je het beste een starterskit aanvragen. Deze zijn verkrijgbaar in de variaties Basis, Standaard en Super. Daarnaast heeft het merk vele scheer- en huidverzorgingsproducten. Een aanrader voor wie graag een glad koppie houdt!

Comments are closed.